Deze specialist in veranda’s plaatsen laat u van binnenshuis genieten van uw tuin


Houdt u van uw tuin en wilt u ook graag bij iets koudere dagen genieten in het groen? Neem dan snel contact op met ANCAER - Ramen & Deuren, de specialist in het plaatsen van veranda’s in Ninove. Ook in de rest van Oost-Vlaanderen en Brabant zorgde de firma al voor heel wat tevreden klanten. Geniet u binnenkort dus ook van de zon in uw eigen exemplaar?

Aluminium verandabouw

Een veranda bestaat grotendeels uit glas, waardoor er een stevige constructie nodig is om het gewicht te kunnen dragen. Daarom worden veranda’s gebouwd in aluminium en niet in PVC. Net zoals bij alu ramen en deuren, zijn ook veranda’s in dit materiaal zeer sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de flexibiliteit van aluminiumprofielen kan de veranda perfect worden geïntegreerd in de woningarchitectuur. ANCAER - Ramen & Deuren uit Ninove werkt bovendien al jarenlang met kwaliteitsmerken zoals Reynaers. Hierdoor garandeert de firma u doorgedreven isolatie en luchtdichte plaatsing in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Verandabouw met PVC onderbouw

Wenst u toch een goedkopere oplossing? Dan kan u kiezen voor een onderbouw in PVC en een aluminium dak. PVC is minder sterk en dus niet geschikt om een volledige constructie mee op te bouwen. De combinatie van kunststof met het sterke aluminium is wel mogelijk en wordt eveneens van stevigheid gegarandeerd. Neem contact op voor meer informatie. Samen met deze firma, gespecialiseerd in het plaatsen van veranda’s, kan u alles bespreken afhankelijk van het budget en de stijl die u voor ogen hebt.

Laat u binnenkort ook nieuwe ramen en deuren plaatsen? Ook dan kan ANCAER - Ramen & Deuren u verder helpen.